Troubleshooting

When viewing my email campaign on my mobile, I cannot see any images only see links
The reason why your email is not displaying correctly on your mobile device is due to how you have set up your email client settings.  Many email settings...
Mon, 17 Apr, 2017 at 12:13 AM
How do I remove images from my e-Marketing image library?
From within an email template – by clicking on the Insert Image icon as shown below this will enable you to access your e-Marketing image file library.  ...
Mon, 28 Jan, 2019 at 1:49 AM
I cannot view my email campaign inside the Editor window - the email is blank but the content is there when I send a test email - why?
This is likely to be a browser issue - please make sure you are not using Internet Explorer browser as this issue has occurred whereby when viewing the emai...
Mon, 28 Jan, 2019 at 1:49 AM
The preview button does not reflect the send layout and format - why?
When you create your email marketing templates - there is a preview button to see how the template will look.   Click on the preview button - ...
Mon, 28 Jan, 2019 at 1:27 AM
Format issues with an email marketing template shows sections joined but when send by test shows gaps - why?
Here is an example of when sending a test the format shows a gap between 2 paragraphs which did not show on the preview screen. When creating a ...
Mon, 28 Jan, 2019 at 1:24 AM
Issue trying to change font from Arial to Times Roman, why?
This issue can sometime occur if you are copying text from Outlook and pasting.  To resolve this click the 'paste as text' button which wil...
Mon, 28 Jan, 2019 at 1:23 AM
Unsubscribe link is not working on my email campaign.
Please check that you have inserted the Unsubscribe link correctly - to see how to insert the unsubscribe link into your email template please click here. ...
Mon, 28 Jan, 2019 at 1:22 AM
I inserted an image into my email template but the image is now missing why?
Please check the format of your image file - make sure that it is either saved as a PNG or JPEG image file.   If need be re-save the image and re-upload...
Mon, 28 Jan, 2019 at 1:21 AM
The email template I created using Template Builder is blank when I open it, why?
Please let us know which browser you are using?  This can happen if you use Internet Explorer browser as this is not fully supported.  Are you using a W...
Wed, 10 Apr, 2019 at 10:09 PM
I made changes to my email template and saved these but when I open it up the changes I made have not saved
This is likely to be a browser issue.  Please ensure you are not using Internet Explorer to run your CRM account.  This can happen if you use Internet E...
Wed, 10 Apr, 2019 at 10:14 PM